Ik ben Suzanne, via EAA heb ik mijn vliegopleiding gedaan. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad in Madrid, wat een zeer geschikte plek is om je vliegopleiding te volgen. Het vliegveld is lekker druk dus leerzaam, Spanje = bijna altijd vliegweer, de school heeft een mooie vloot en Madrid is natuurlijk een geweldige stad om deze 2 mooie jaren door te brengen.

Na mijn opleiding ben ik in General Aviation gaan werken omdat ik door de crisis niet aan de slag kon in de grote luchtvaart. In deze tijd heb ik ontzettend veel gevlogen en veel verschillende soorten vluchten gemaakt. Denk aan zakenvluchten (door heel Europa), fotovluchten, rondvluchten en introductievluchten. Tevens heb ik begin van dit jaar mijn instructeursopleiding afgerond.

Vliegen is een geweldig beroep, dat ik niet gelijk bij een airliner ben begonnen, heeft mij niet minder gemotiveerd gemaakt. In de tijd dat ik in General Aviation heb gevlogen heb ik zo ontzettend veel leuke dingen meegemaakt en apart werk gedaan, wat je later misschien niet meer zo snel zult doen!

Momenteel ben ik werkzaam bij Cathay Pacific.

Daarnaast heb ik een hele leuke hobby gevonden voor als ik niet aan het vliegen ben.